Forum klanu
Witam,
imię me brzmi Kinga, lat 13 i moim celem tutaj jest rozruszać to forum
Mieszkam w średniej wielkości miasteczku Jarocin, w województwie Wielkopolskim. Moja ulubiona:
gra - Lineage II
zespół/piosenka - Scorpions/większość tego zespołu
kolor - czarny,żółty,zielony
pisarz/pisarka - Terry Pratchett, Małgorzata Musierowicz
film - Gustuję w komediach oraz S-F - Szalony akademik, Sposób na teściową, no i oczywiście Władcy Pierścieni
Zwierzę - Kocham przedstawicieli kotowatych, a także psy i konie
Instrument - flet boczny, gitara
Interesuje się zwierzętami oraz jazdą konną (uczę się jeździć), muzyką i filmem.
Pozdrawiam.
Sczeniątko
żadnego wstydu oczywiście bo i o czym mowa ;-)
mam na imię Robert a "grubert" to oczywiście ksywka
mieszkam w Lublinie lat 33 i to chyba tyle
..... a no i oczywiście jestem fanem gier komputerowych , ale to chyba widać po czasie jaki jestem online
pozdrowionka
Sczeniątko
no hej jestem z glownego klanu ale tutaj tez popisze bo spamer jestem
mam 16 latek, gram w Swat 4 Battlefield 2 i Lineage 2 jelsi jest fajny serwer
Mam 2 fretki i przez to w 10 % jest moj nick
Mieszkam w Pleszewie (dziura kolo Kalisza w Wielkopolsce)
Moj ulubiony zespol - My Chemical Romance (rock, punk, punk-rock)
Witam
mam na imie MArcin 25 lat mieszkam w Gdyni. Jestem maniakiem bardzo znanej marki samochodowej jaką jest BMW.
Ulubione gry to :
- Bw (oczywiście)
- Lineage 2 (chociaż staram sie skończyć w nią grać)
- Warhammer 40 000 Down of War 2
i
-Divinity 2 Ego Draconics
Sczeniątko
Witam Mam na imię Grzesiek 17 lat. Jestem z Zawiercia jakieś 40 km od Katowic ale obecnie mieszkam we Włoszech.
Zainteresowania ... cross, boks od niedawna i ładne panie
Od niedawna gram w bw ale postaram się szybko wtajemniczyć.
Pozdrawiam.
Hejka mam na imie Basia lat 25 mieszkam we Wladyslawowie okolice jastrzebia gora w sezonie przewanie tam jestem na imprezie (ara)
Jak czegos nie wiecie to pytac mam troche sprzetu jak cos tylko napisac chetnie pozycze
Witam, mam na imię Łukasz, za miesiąc (06.02) będę miał 15. urodziny. Mieszkam w Radomiu.
Moje hobby to przede wszystkim gry komputerowe. Ulubione tytuły to:
- King's Bounty Legenda/King's Bounty Wojownicza Księżniczka
- Neverwinter Nights
- Knights of the Old Republic
- Wiedźmin
- Football Manager
Oprócz gier, którym poświęcam bardzo dużo czasu, lubię oglądać filmy, najlepiej w kinie. Najbardziej lubię sagę Star Wars. Ponadto Transformers, G.I. Joe Czas Kobry, Avatar, Hellboy, Wanted. Zresztą nie ma co wymieniać, za dużo tych filmów... Aha, obecnie piszę recenzje filmów i zamieszczam je na swoim blogu. Traktuję to jako szlifowanie umiejętności dziennikarskich, bo w tym kierunku chciałbym podążyć w przyszłości. Na ten rok upatrzyłem już sobie 22. premiery kinowe, na które zamierzam pójść (oby).
Z książek seria Harry Potter i Wiedźmin.
Poza tym lubię sport. Przede wszystkim piłkę nożna i siatkówkę. Oba sporty lubię zarówno oglądać, jak i uprawiać. Moim ulubionym klubem siatkarskim jest Jadar Radom, na którego mecze w PlusLidze czasami chodzę.
Przejawiam też (co chyba zrozumiałe) zainteresowanie płcią przeciwną. Przekładając to na język krwiopijców - Rozglądam się za jakąś fajną wampirzycą.
W BW gram sporo czasu, z większymi i mniejszymi przerwami. Niedawno BW mi się znudziło i nie grałem kilka miesięcy. Teraz wracam żądny krwi. ;]
Lubię też zwierzęta, obecnie mam psa, wcześniej chomika, rybki, kota.
No, to chyba tyle.
Ostatnio edytowany przez mag13 (2010-01-06 21:24:43)
Witam, jam jest Michał z Krakowa, ur: 10/02/1983. Studia olałem i teraz mam cieplutką posadkę w hotelu.
Gry: BW ( chodź raz na jakiś czas muszę sobie zrobić kilka dni przerwy) czasem WoW, CoD4, Tom Clancy's HAWX.
Film: Las Vegas parano i chyba wszystkie filmy z Johnym Deepem, Transformers, Ojciec chrzestny i pare fajnych komedii.
Muzyka: schranz, hard techno (rush to jeden z moich ulubionych dji razem z Mario Ranierim i paroma innymi) i hip hop ( w większości polski)
Zainteresowania: Imprezy, wypady poza miasto, jazda terenowa (rajdy), THC i dużo różnych sportów.
Auto: tylko angielskie motoryzacja, sam mam Land Rovera Defender'a
Nienawidzę: Niemców, ich samochodów i skrajnej głupoty ludzkiej oraz chamstwa.
Ostatnio edytowany przez rush (2010-01-09 12:48:16)
Cyro napisał:
Witam,
Mam już chyba z 23 roki, studiuję + pracuję. Wieczorami coś gram
Weź się bardziej wysil
Jakies imię...? Zainteresowania, ulubione gry? Cokolwiek...?